De verkiezing van Miss Patat.

Korte inhoud:

Alles is klaar gezet voor de verkiezing van “Miss patat” Op het podium zijn drie stoelen voorzien. Er zijn trouwens maar drie finalisten. Het loopt allemaal niet zoals geplant. De kandidates zijn enorm opgewonden en gunnen op sommige momenten mekaar het licht in de ogen niet. Hun commentaar en ruzie maken het de presentatoren bijzonder moeilijk. Het wordt nog hilarisch als Kikkie, de derde kandidate verschijnt. Het is een stukje waarbij ook het publiek wordt betrokken, want de mensen zullen kunnen supporteren en worden soms ook actief betrokken. Kleurrijk, veel actie, humor en muziek zijn de ingrediënten voor dit spektakel. Het mag in het dialect.

Ps Het is niet verboden dat de regisseur zelf vragen verzint voor de quiz. De antwoorden mogen al even dom zijn als de vragen.

BV “Hoe veel hoeken heeft een vierkant?” of “Hoe lang duurde de honderdjarige oorlog?” enz.

 

Bezetting    :

Cathie Denkt dat zij de beste is. Mag Limburgs of een ander dialect spreken. De anderen spreken het dialect van de streek. Uitdagende outfit met splitrok.
   
Jana Spreekt net zoals de rest het dialect van de streek. Dood zenuwachtig - naďef, maar pittig ding. Kledij als in de jaren zestig met haarband en heeft een blonde pruik op.
   
Kikkie Kleurrijk type met ontploft haar of met palmboompje, is de meest schilderachtige. Haar kleren zijn een mengelmoes van verkeerde kleuren en dito modellen.
   
Philip - Presentator Tracht alles in goede banen te leiden, maar slaagt daar niet in.
   
Jonas Tweede presentator, al is die niet voorzien.

 

De tekstbrochure is verkrijgbaar bij ALMO.
De auteur (0497/78.23.79.) wou graag ingelicht worden over de eventuele opvoeringen.
De rechten zijn te betalen via SABAM.

Contact             :    Fons Vinck

Duur                :    30 Min.

Home

Catalogus

Eénakters

Fanmail

Built by Saitco.